Een webshop voor grootformaat printers

Om de ervaring van de websitebezoekers te verbeteren is de vormgeving van Koopeenplotter.nl vernieuwd.

Een rebuild voor Koopeenplotter.nl

Koopeenplotter.nl is onderdeel van KNNS Business Solutions B.V. en levert grootformaat printers tegen scherpe prijzen. Het team van printprofessionals bij Koopeenplotter.nl adviseert, installeert en onderhoudt plotters. De nieuwe website van Koopeenplotter.nl moest dan ook een verlengde van deze uitstekende service worden.

Adecon heeft deze rebuild van de website gerealiseerd, van design tot aan ontwikkeling. Het resultaat is een overzichtelijke webshop waar service, informatie en gemak voorop staan.

Website Koopeenplotter.nl
Online agenda CRM - Adecon Manager

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop

De nieuwe webshop onderscheidt zich door middel van een gebruiksvriendelijk ontwerp en uitgebreide filtermogelijkheden. De shop is geïntegreerd met kennisartikelen, die bezoekers helpen met aankoopadvies en ondersteuning bieden in het gebruik van grootformaat printers.

Met behulp van Adecon Base komt de webshop tot leven

Het webshop-gedeelte van de website is opgezet met behulp van Adecon Shop. Duidelijke productoverzichten wekken interesse, call-to-actions zetten aan tot kopen en het overzichtelijke bestelproces geeft vertrouwen in de webshop. Door middel van Adecon API kunnen bezoekers gebruik maken van verschillende betaalmethoden via Mollie. Tot slot worden nieuwe klanten automatisch toegevoegd als contact in Adecon Manager, de online CRM-oplossing van Adecon en kunnen facturen worden verstuurd. De webshop is bovendien responsive, zodat bezoekers de webshop vanaf ieder apparaat optimaal kunnen gebruiken.

Zo is het gehele bestelproces op de website geoptimaliseerd voor een ultieme gebruikservaring, zowel voor de klant als voor Koopeenplotter.nl

Koopeenplotter.nl  mobiel shop
“Het resultaat is een overzichtelijke webshop waar service en gemak voorop staan.”
Koopeenplotter.nl  mobiel shop

Upselling

Tijdens het bestelproces wordt er aangestuurd op upselling. Zo hebben bezoekers de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantieservice en worden het bijbehorende papier en de juiste inkt aanbevolen.

“Adecon heeft qua corporate identity gezorgd voor een naadloze aansluiting op onze website”

“Na een eerste succesvolle pilot hebben we in samenwerking met Adecon de website Koopeenplotter.nl naar een hoger niveau getild. Door eerst met een eenvoudige webshop te starten kregen we al in een vroeg stadium feedback van onze klanten. Deze input hebben we - samen met de opgebouwde statistieken - gebruikt om tot de vernieuwde versie van Koopeenplotter.nl te komen. Adecon heeft daarbij qua corporate identity gezorgd voor een naadloze aansluiting op onze website KNNS.nl en nieuwe features geïmplementeerd die je verwacht bij een professionele webshop.

De volgende stap? We brengen momenteel de mogelijkheden in kaart om zowel het aanbod op Koopeenplotter.nl en de fulfilment aan te sluiten op de bestaande processen binnen onze organistie KNNS. Wordt vervolgd!”

Volgt
Dennis Wijdeven
KNNS Business Solutions

Uw case voorleggen?

Liever bellen? 0487 - 59 50 59