Kwaliteit in werk en website

Van een brandmeldinstallatie tot een volledig geïntegreerd industrieel proces: Op de nieuwe website van RTP Elektrotechniek kunnen bezoekers alles lezen over de diensten van RTP.

Zakelijk design dat uitnodigt

RTP Elektrotechniek is al ruim 100 jaar gespecialiseerd in de uitvoering en begeleiding van elektrotechnische projecten in uiteenlopende sectoren.

De specialisten van RTP Elektrotechniek zorgen voor bovengemiddelde kwaliteit. En die kwaliteit van het werk is nu ook terug te zien op de corporate website die we hebben ontwikkeld.

Website RTP Elektrotechniek B.V.

De perfecte balans

Een organisatie die al 100 jaar werkzaam is in de zakelijke en industriële dienstverlening, vraagt om een website met een zakelijke look & feel. Onze vormgevers hebben de basis gelegd voor een zakelijke stijl, die in de gehele ontwikkeling is meegenomen. De website oogt rustig, overzichtelijk en nodigt uit om meer te lezen over RTP. Na het ontwerpproces is het ontwikkelteam gestart met de totstandkoming van de nieuwe website.

Werken bij RTP Elektrotechniek B.V
Nieuwsberichten RTP Elektrotechniek B.V

Altijd actueel

Van lopende projecten tot aan tips voor een zuiniger energieverbruik: Bij RTP Elektrotechniek is er regelmatig sprake van nieuws. Met behulp van Adecon Items hebben we de nieuwsberichten vormgegeven in de stijl van RTP en worden ze op de website getoond. De meest recente nieuwsberichten worden op de homepage uitgelicht, om bezoekers altijd op de hoogte te stellen van de nieuwste ontwikkelingen.

Werken bij RTP Elektrotechniek B.V

Werken bij RTP

Bij RTP Elektrotechniek werken ruim 100 elektrospecialisten. Met het toenemende aantal lopende projecten, stijgt ook de vraag naar vakkundig personeel. De website moet daarom niet alleen potentiële klanten, maar ook nieuwe medewerkers aanspreken. Hiervoor hebben we een uitgebreid ‘werken bij RTP’ gedeelte ontwikkeld.

Niet alleen vacatures, maar ook de bedrijfscultuur, het team, collega’s aan het woord en stagemogelijkheden komen aan bod. Zo is een websitegedeelte ontstaan dat zin maakt om te werken bij RTP Elektrotechniek.

Werken bij RTP Elektrotechniek B.V

Uiteenlopende projecten

RTP Elektrotechniek werkt aan de meest uiteenlopende projecten, van mileuverbetering tot aan de voedingsmiddelenindustrie. Die projecten worden op de website weergegeven in de vorm van Adecon Items. Ieder project biedt de ruimte voor een begeleidende tekst, foto en call to action. Perfect om websitebezoekers een idee te geven van de projecten die ze aan RTP Elektrotechniek kunnen uitbesteden.

“Dat ons "DNA" terugkomt in onze website is belangrijk”

“Adecon is erin geslaagd onze jarenlange ervaring en expertise in verschillende disciplines online in beeld te brengen. Onze website vertelt ons verhaal, laat zien waar we goed in zijn en geeft tegelijkertijd een kijkje in ons bedrijf. Dat ons "DNA" terugkomt in onze website is belangrijk voor zowel onze opdrachtgevers als voor onze medewerkers, zij vormen de basis van ons ruim 100-jarige bestaan. Adecon heeft ons daarom geholpen met een uitgebreide sectie 'Werken bij RTP', een onderdeel binnen onze website speciaal ingericht voor het werven van nieuw talent. Oja, en we laten ons ieder jaar weer positief verrassen door de creatieve kerstkaart die Adecon voor ons ontwerpt.

De volgende stap? We gaan brainstormen over nieuwe online strategieën voor de sectie 'Werken bij' en misschien wat volgende stappen zetten qua online ondernemen.”

Volgt
Peter de Waal
RTP Elektrotechniek

Uw case voorleggen?

Liever bellen? 0487 - 59 50 59