In verband met de huidige Corona maatregelen zijn wij mogelijk telefonisch minder goed te bereiken. U kunt ons altijd bereiken door te mailen naar info@adecon.nl.

Logo en huisstijl Adecon

Adecon helpt organisaties online ondernemen. Technisch, hulpvaardig, maar ook kritisch. Onze huisstijl onderstreept deze kernwaarden.

Beeldmerken

Op zoek naar een beeldmerk

Het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl begint bij het verkennen van de mogelijkheden. Talloze ideeën worden uitgewerkt in conceptbeeldmerken. Na het opblazen van het creatieve proces wordt er één duidelijke richting ingeslagen, en niet geschroomd eerdere ideeën af te stoten. Zo heeft Adecon misschien wel helemaal geen los beeldmerk nodig.

Logo

Back to Base

Een krachtig en duidelijk logo. Onderstreept om ons solide team en onze robuuste techniek te benadrukken. Een sterke basis als uitgangspunt. Ons centrale platform heet niet voor niets Adecon Base.

Kleuren
Typografie
Sterk in maatwerk
Wat zijn uw online ambities?
Avatar

Kleur en stijl

Complementair aan het logo is een huisstijl gedefinieerd. Hoe gaan we om met typografie en kleur? En hoe wordt er bijvoorbeeld consistent omgesprongen met fotografie? Vasthoudend aan een palet van basiskleuren is variatie mogelijk, zonder herkenbaarheid te verliezen.

Mok
Visitekaartjes

Uw case voorleggen?

Liever bellen? 0487 - 59 50 59