In verband met de huidige Corona maatregelen zijn wij mogelijk telefonisch minder goed te bereiken. U kunt ons altijd bereiken door te mailen naar info@adecon.nl.

Nieuwe corporate B2B website

Forbion Capital Partners is een toonaangevend venture capital-bedrijf dat investeert in ondernemingen gericht op de ontwikkeling van betere medicijnen en nieuwe medische technologie.

Logo
Team

De uitdaging

Een vooraanstaande onderneming als Forbion Capital Partners verdient een online aanwezigheid die de veelzijdigheid van haar activiteiten vertegenwoordigt. Een belangrijk onderdeel is daarom de portfolio van succesvolle investeringen.

Door teamleden als managing partners aan porfoliobedrijven te koppelen worden gebruikers gestimuleerd om verschillende plekken in de website te bezoeken, tegelijkertijd wordt de ervaringsdeskundigheid van de individuele teamleden onderstreept.

500+ nieuwsberichten binnen enkele momenten verhuisd.

Automatische verhuizing

De oude website van Forbion Capital Partners stond boordevol content. Alleen de nieuws-sectie bestond al uit meer dan 500 artikelen. Natuurlijk kan deze content geheel met de hand worden overgezet, maar voor een dergelijke tijdrovende en repititieve klus zien wij liever een geautomatiseerde oplossing. Daarom ontwikkelden onze developers een scraping script om alle nieuwsberichten automatisch over te plaatsen.

Responsive

Een dynamische website voor alle apparaten

De website van Forbion Capital Partners is geoptimaliseerd voor weergave op alle apparaten. De beeldruimte van laptops en desktopcomputer wordt volledig ingezet; terwijl voor smart phones en tablets creatieve oplossingen zijn gevonden om het beperkt aantal pixels slim te benutten. Zo wordt op mobiele apparaten de navigatie compact weergegeven als uitklapmenu en veranderen bladerfuncties in swipe gestures.

Homepage Layout

Uw case voorleggen?

Liever bellen? 0487 - 59 50 59