In verband met de huidige Corona maatregelen zijn wij mogelijk telefonisch minder goed te bereiken. U kunt ons altijd bereiken door te mailen naar info@adecon.nl.

Online notariële zaken regelen

Online een verklaring van erfrecht aanvragen? De nieuwe vormgeving van Verklaringvanerfrecht.nl is geoptimaliseerd voor weergave op ieder beeldscherm.

Verklaringvanerfrecht.nl

Iedere erfgenaam wordt vroeg of laat geconfronteerd met een nalatenschap. Althans, niet voordat een notaris een verklaring van erfrecht heeft opgesteld waarin exact staat beschreven wie de erfgenamen zijn.

Deze verklaring kan ook online worden aangevraagd via de website Verklaringvanerfrecht.nl; één van de websites die Adecon voor Internetnotarissen B.V. heeft gerealiseerd.

Website Verklaringvanerfrecht.nl
Verklaringvanerfrecht.nl is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik

Volledig responsive

Statistieken toonden aan dat veel bezoekers de website vanaf hun mobiele telefoon of tablet benaderen. De nieuwe vormgeving van Verklaringvanerfrecht is dan ook volledig responsive opgezet.

Keuzehulp Verklaringvanerfrecht.nl

Online kosten berekenen

De intuïtieve user interface begeleidt de bezoeker langs enkele vragen. Nadat de vragen zijn beantwoord worden automatisch de kosten berekend voor de verklaring van erfrecht.

“Uitgebreide achtergrondinformatie verhoogt de organische vindbaarheid“
Kennisbank Verklaringvanerfrecht.nl

Kennisbank

De uitgebreide kennisbank vermindert de administratieve last van de back-office en verhoogt tegelijkertijd de vindbaarheid van Verklaringvanerfrecht.nl in organische zoekresultaten.

Icoon voor Verklaringvanerfrecht.nl
Icoon voor Verklaringvanerfrecht.nl
Icoon voor Verklaringvanerfrecht.nl
Klanten laten een recensie achter op Verklaringvanerfrecht.nl nadat ze zijn geholpen

Klanttevredenheid meten

Inmiddels zijn er ruim 6.000 aanvragen via Verklaringvanerfrecht.nl verwerkt. Via een online klanttevredenheidsonderzoek wordt na afloop automatisch geïnformeerd naar ieders ervaring. De score 8,6 spreekt voor zich.

Online ondernemen

Onze missie—organisaties helpen met online ondernemen—wordt via diverse andere internetconcepten volop door Internetnotarissen B.V. uitgedragen.

“Ook de lagere advertentiekosten zijn een prettig bijeffect”

“Helaas is ons succes ook bij andere internetondernemers niet onopgemerkt gebleven. Door continu nieuwe innovaties aan de website toe te voegen proberen we onze bezoekers nét dat beetje meer te bieden en onze concurrentie voor te blijven.

Onlangs hebben we bijvoorbeeld een chatfunctie aan de website toegevoegd, zodat erfgenamen direct antwoord krijgen op hun vragen. Daarnaast helpt Adecon ons middels online marketing de prestaties van de website te verbeteren.

Inmiddels zien we de eerste resultaten daarvan terug in de statistieken van onze website: meer bezoekersaantallen en een hogere conversie tegen lagere advertentiekosten. En vooral dat laatste is een prettig bijeffect van een goede monitoring van onze campagnes.”

Stef van Dinther - Internetnotarissen B.V.
Stef van Dinther
Internetnotarissen B.V.

Uw case voorleggen?

Liever bellen? 0487 - 59 50 59