Online ondernemen met Van den Bosch Vastgoed

Samen realiseren. Bij de ontwikkeling van haar vastgoedprojecten kiest Van den Bosch Vastgoed graag voor duurzame samenwerkingen. Een credo waar ook wij ons goed in kunnen vinden. Samen met de klant formuleerden we een passende internetstrategie voor Van den Bosch Vastgoed.

Conversiegericht

De nieuwe website stuurt voortdurend aan op een contactmoment. Het aanbod staat centraal, en detailpagina's van panden worden consequent afgesloten met een laagdrempelig contactformulier.

Projectwebsites

De vastgoedprojecten van Van den Bosch hebben elk een eigen marktbenadering, dat betekent een unieke website per project. Telkens een erg tijdrovende en kostbare klus. Wat nou als we dit standaardiseren?

Daarom hebben we één keer een veelzijdige website gebouwd - Vandenboschvastgoed.nl, vanwaaruit we later eenvoudig losse projectsites kunnen lanceren. Dezelfde techniek opnieuw ingezet, maar met een eigen uitstraling. Allemaal aangestuurd vanuit één beheersysteem.

Mobiel

De huidige generatie woningzoekers wil zich ook vanaf de bank of keukentafel kunnen oriënteren. Daarom ontwikkelden we een volledig responsive website, geoptimaliseerd voor weergave op smartphone en tablet.

Bezoek www.vandenboschvastgoed.nl

Uw case voorleggen?

Liever bellen? 0487 - 59 50 59