In verband met de huidige Corona maatregelen zijn wij mogelijk telefonisch minder goed te bereiken. U kunt ons altijd bereiken door te mailen naar info@adecon.nl.

Rebuild Appeltern.nl

Met meer dan 200 voorbeeldtuinen is De Tuinen van Appeltern het grootste tuininspiratiepark van Nederland.

Het grootste tuininspiratiepark van Nederland

De Tuinen van Appeltern draait om beleven. Met meer dan 200 voorbeeldtuinen op ruim 22 hectare grond komen tuinliefhebbers via allerlei belevenissen in aanraking met het buitenleven.

Maar hoe zorg je dat parkbezoek beter converteert? Hoe stuur je aan op terugkerende parkbezoekers? En hoe breng je vraag en aanbod bij elkaar?

Al sinds 2009 helpen wij De Tuinen van Appeltern met online ondernemen en vertalen we hun doelstellingen naar een bijpassende internetstrategie via Appeltern.nl.

Website De Tuinen van Appeltern
Tickets voor een bezoek aan De Tuinen van Appeltern

E-tickets, arrangementen en activiteiten

De Tuinen van Appeltern is iedere dag geopend en er is altijd iets te doen. Een high tea, picknick of een rondleiding van de directeur? Via de website Appeltern.nl boek je een arrangement naar keuze en geef je zelfs dieetwensen door voor de lunch.

Raadpleeg de kalender voor een overzicht van alle evenementen. Schrijf je in voor workshop of plan online een afspraak met een tuinarchitect voor een tuinadvies.

Bezoekers bepalen zelf de invulling van hun parkbezoek en ons e-ticketsysteem is daarop afgestemd. Van parkeerkaart tot koffie met gebak of groepsarrangement; Één e-ticket geeft een bezoeker toegang tot alle gewenste activiteiten en faciliteiten.

Honderden adviesartikelen over tuinieren

Kennisbank

De Tuinen van Appeltern is een autoriteit op het gebied van tuinadvies. Met honderden artikelen over tuinieren en een plantenencyclopedie met ruim 2.000 planten wordt vrijwel iedere vraag beantwoord.

Fluistertour bij online tuin

Online tuinen beleven

Het park is groot. Daarom kunnen tuinliefhebbers hun bezoek alvast via de website voorbereiden en zijn alle tuinen ook online te beleven. Bekijk de foto’s en video, luister naar de audio tour of download het ontwerpplan.

Ook is per tuin aangegeven welke producten en planten er zijn te zien. Deel je favoriete tuin via social media, of bewaar de tuin onder je eigen Appeltern-account.

Appeltern.nl geeft een uitgebreid overzicht van hoveniers

Partners in beeld

Niet iedere tuinliefhebber houdt ook van tuinieren. Daarom voorziet de website in een uitgebreid overzicht van hoveniers die kunnen helpen bij het ontwerpen, aanleggen, inrichten en onderhouden van iedere tuin.

Webshop

De Tuinen van Appeltern draait om inspiratie en beleven, maar ook om het samenbrengen van vraag en aanbod. Veel producten die in de voorbeeldtuinen worden getoond zijn dan ook te bestellen via de webshop.

Tuinkas in de webshop van De Tuinen van Appeltern
Smartphone-weergave van de webshop op Appeltern.nl

Narrowcasting via ‘Mijn Appeltern’

Met een persoonlijk account op Appeltern.nl bewaren bezoekers hun favoriete items onder ‘Mijn Appeltern’. We combineren deze statistieken met aanvullende klantgegevens voor een volledig bezoekersprofiel. Door de informatievoorziening (geautomatiseerd) af te stemmen op ieders persoonlijke voorkeuren neemt conversie toe.

Partners van De Tuinen van Appeltern ontvangen een uitgebreide rapportage

Automatische rapportages

Optimaliseren is anticiperen op statistieken. Aan alle partners van De Tuinen van Appeltern wordt uitgebreid gerapporteerd hoe hun aanwezigheid op Appeltern.nl heeft bijgedragen aan meer naamsbekendheid en meer aanvragen.

De vele zuster-websites van De Tuinen van Appeltern

Meerdere front-ends

Het bereik van De Tuinen van Appeltern is groot. Voor een maximaal online bereik zijn daarom naast Appeltern.nl ook de websites Tuingeluk.nl, Dutchqualitygardens.nl, Dayatthegarden.nl en 40 extra webshops actief.

“We richten ons nu op de customer journey”

“Adecon helpt ons bij het vertalen van onze doelstellingen naar een bijpassende internetstrategie. Ze denken kritisch met ons mee wat leidt tot interessante gesprekken. Technisch is alles mogelijk, maar ze verliezen de haalbaarheid van innovaties - qua budget of doelgroep - niet uit het oog.

Nu alle websiteonderdelen op Appeltern.nl steeds meer met elkaar verbonden raken is het tijd voor de volgende stap; Op dit moment werken we samen met Adecon aan het optimaliseren van de customer journey.”

Bart van Ooijen - De Tuinen van Appeltern
Bart van Ooijen
De Tuinen van Appeltern

Uw case voorleggen?

Liever bellen? 0487 - 59 50 59