In verband met de huidige Corona maatregelen zijn wij mogelijk telefonisch minder goed te bereiken. U kunt ons altijd bereiken door te mailen naar info@adecon.nl.

Rebuild CowSignals®

CowSignals® is een onafhankelijk trainingsbureau dat zich inzet voor het welzijn van koeien, boeren en de planeet. Om deze missie in de toekomst goed uit te kunnen stralen ontwikkelde Adecon een rebuild van de website van CowSignals®.

Website rebuild

CowSignals® richt zich op het verbeteren van het welzijn van koeien en daarmee ook de tevredenheid van boeren. Deze tevredenheid moet niet alleen voortkomen uit de diensten die CowSignals® biedt, maar moet al aangewakkerd worden bij het bezoeken van de website. Een taak die Adecon.nl heeft vervuld door een rebuild van de website te realiseren.

Het resultaat is een website waar een duidelijk design, gebruiksvriendelijkheid en een uitgebreid bestelproces samenkomen.

Website Cowsignals
Webdesign Cowsignals

Design met een duidelijke missie

Onze vormgevers hebben een design neergezet waarmee de doelgroep direct wordt aangesproken. De uitstraling is zowel zakelijk als warm en nodigt uit om meer te lezen over het concept van CowSignals®.

De website is tevens meertalig om boeren over de hele wereld te kunnen informeren over de producten en diensten van CowSignals®.

Adecon Items

Met Adecon Items komt de website tot leven

Adecon Items speelt een belangrijke rol op de website van CowSignals® en zijn hier tevens een mooi voorbeeld van de brede toepasbaarheid van deze module.

Op de website zijn Adecon Items op diverse manieren geïmplementeerd. Zo komen de verschillende cursussen en trainingen tot leven in de vorm van producten, kunnen er blogs worden gepubliceerd en worden partners van CowSignals® op de homepage met een logo uitgelicht. Tot slot is er een vraag en antwoord module ontwikkeld, om direct support aan gebruikers te kunnen leveren. Dit allemaal met dezelfde module: Adecon Items.

“Adecon Items spelen een belangrijke rol op de website van CowSignals®“
Checkout Cowsignals.nl

Een volledig bestelproces

Op de website kunnen boeren leren hoe ze het welzijn van hun koeien kunnen verbeteren door cursussen en trainingen te volgen. Deze kunnen worden aangeschaft op de website. Met behulp van Adecon Shop hebben we een volledig bestelproces gerealiseerd.

Adecon Shop Promoties maakt het mogelijk om promoties aan de cursussen, trainingen en producten toe te voegen.

Tijdens de checkout kunnen bezoekers een eigen account aanmaken via de website. Via dit account beheren zij vervolgens hun gekochte trainingen, cursussen en producten.

Nadat de bestelling is geplaatst moet deze ook worden geleverd. De module Adecon Shop Leveringen geeft alle bestellingen en de voortgang van de levering weer. Omdat de levering van e-books anders verloopt dan de levering van cursussen en trainingen hebben wij hiervoor verschillende use-cases uitgewerkt. Het resultaat hiervan is een leverproces dat optimaal in elkaar zit.

Adecon API maakt koppelingen met externe software mogelijk

Nadat websitegebruikers een cursus of training hebben besteld, kunnen zij deze volgen via een extern e-learningplatform. Met behulp van Adecon API is er een koppeling gemaakt tussen dit platform en de website van CowSignals®, zodat alle cursussen en trainingen na aanschaf via de website beschikbaar zijn op het platform. Daarnaast is er een koppeling gemaakt met Exact Online en Ogone, waarmee online boekhouding en betalingen mogelijk worden gemaakt.

“Het was prettig dat Adecon met een open vizier, vanuit het belang van CowSignals, meedacht”

“Adecon is erin geslaagd ons complexe businessmodel met veel keuzemogelijkheden te vertalen naar een eenvoudige en duidelijke website. Onze missie en de diensten die wij aanbieden komen duidelijk aan bod.

De cursussen en trainingen die via e-learning worden gevolgd vormen onze corebusiness. Tijdens de rebuild van de website werd al snel duidelijk dat onze voorkeur - maar ook die van Adecon- uitging naar het gebruik van een extern e-learning platform. Het was prettig dat Adecon met een open vizier, vanuit het belang van CowSignals®, hierover meedacht. Zo zijn we uiteindelijk tot de beste oplossing gekomen, die wat ons betreft naar volle tevredenheid is uitgevoerd.”

Rik Neeleman - CowSignals
Rik Neeleman
CowSignals®

Uw case voorleggen?

Liever bellen? 0487 - 59 50 59