In verband met de huidige Corona maatregelen zijn wij mogelijk telefonisch minder goed te bereiken. U kunt ons altijd bereiken door te mailen naar info@adecon.nl.

Website Global Paint Products

Global Paint Products produceert sinds 1988 verf voor de nationale en internationale markt. Om zich ook in de toekomst vakkundig te kunnen blijven profileren ontwikkelden we in nauwe samenwerking een nieuw webconcept.

Doelgroepen en regio's

Met zowel een productiebedrijf in Boven-Leeuwen als een fabriek op Curaçao, een breed scala verfproducten voor niet alleen de consument maar ook de professional, en activiteit op de binnen- en buitenlandse markt, kun je je voorstellen dat de website een grote diversiteit aan bezoekers trekt. Om alle doelgroepstromen bewust aan te spreken is een intelligente doelgroep- en regiofilter ontwikkeld, die per doelgroep de relevante informatie aan de oppervlakte brengt.

Op pagina's met gefilterde overzichten wordt de actieve selectie duidelijk in beeld gebracht, zodat informatie buiten de selectie eenvoudig bereikbaar blijft.

Schilderadvies

Als onderdeel van de nieuwe webstrategie probeert de nieuwe website op diverse manieren de consument, maar ook de doorgewinterde professional, te voorzien van vakkundig schilderadvies en praktische tips. Op deze manier biedt de website een ingang voor bezoekers die via Google de vraag stellen hoe een stenen ondergrond kan worden voorbehandeld of via social media een prikkelend adviesstuk over het kiezen van de juiste kleur gedeeld zien worden.

Verfwijzer en -calculator

De verfwijzer helpt de bezoeker bij de keuze van het juiste product. Na het beantwoorden van drie simpele vragen toont de verfwijzer de verfproducten die het best zijn geschikt voor de klus, voorzien van een aantal praktische tips. Een slimme ingang naar het uitgebreide verfassortiment van Global Paint Products.

De verfcalculator helpt de consument vervolgens de juist hoeveelheid verf te kiezen voor zijn klus.

Verkooppunten

Uiteindelijk monden alle bezoekersstromen uit op de verkooppuntenpagina. Of een bezoeker nu binnenkomt met een praktische schildervraag of gericht op zoek is naar productinformatie, tenslotte is het de bedoeling dat men een doe-het-zelfzaak binnenstapt om een emmer verf van Global Paint Products te kopen.

Benieuwd naar de volledige website? Bezoek Globalpaint.com

Uw case voorleggen?

Liever bellen? 0487 - 59 50 59