In verband met de huidige Corona maatregelen zijn wij mogelijk telefonisch minder goed te bereiken. U kunt ons altijd bereiken door te mailen naar info@adecon.nl.

Business analysis

Onze business analysts brengen uw doelgroepen en doelstellingen in kaart en vertalen deze naar een online strategie.

Gratis advies

Wij geloven dat gratis advies bijdraagt aan laagdrempelig contact, zodat u ons al in een vroeg stadium bij uw plannen betrekt. U krijgt daarom van ons de eerste 8 uur business analysis gratis. Eenmaal klant? No cure, no pay.

Uw stip aan de horizon

We durven ook tegengas te geven.

Benieuwd wat internet kan bijdragen aan uw organisatie? Onze business analysts brengen uw doelgroepen en doelstellingen in kaart en vertalen deze naar een online strategie.

Van brainwave naar business case

U hebt een goed idee en zoekt een partner om hiervan een succes te maken? Tijdens een uitgebreid voortraject brengen we alle facetten van online ondernemen voor u in kaart. We definiëren data, processen en functionaliteit als basis van uw webapplicatie en adviseren over kritieke prestatie-indicatoren om uw concept te laten slagen. Ook de impact op uw organisatie, marktbenadering en het business model zijn immers bepalend voor het rendement op uw investering.

We combineren uw domeinkennis met ruim 19 jaar ervaring in business analysis voor een weloverwogen 'go'.

Gratis adviesgesprek inplannen?

Liever bellen? 0487 - 59 50 59