Optimaliseren

U krijgt wel bezoekers op uw website, maar de conversie blijft achter? We optimaliseren eerst uw website, voordat we beginnen met acquisitie.

Adviesgesprek online marketing

Google Adwords? Of een nieuwe indeling van uw homepage? Er bestaat helaas geen universele truc om uw website in één slag succesvol te maken. Dit is een continue proces waarbij alle aspecten van het internet, marketing, communicatie en sales samensmelten.

Stappenplan

Profiteer van onze 'lessons learned' en gebruik ons stappenplan om uw strategie te bepalen.

 1. Intakevragen beantwoorden
  Wie is uw doelgroep? Wat is uw budget en wat zijn uw verwachtingen? Met onze vragenlijst brengen we uw startpositie en ambities in kaart.
 2. Bespreken plan van aanpak
  Wij zetten voor u de stappen op een rij die nodig zijn om uw doelen te behalen. Wat doet u zelf? En wat wilt u uitbesteden? We bespreken een tijdspad en spreken af wanneer onze dienstverlening stopt.
 3. Uitvoering
  Onze developers configureren conversiedoelen. Wellicht past een vormgever de homepage van uw website aan. Terwijl u - samen met een tekstschrijver? - werkt aan de content voor uw weblog of nieuwsbrief.
 4. Meten, evalueren en continu finetunen
  Het resultaat van ieders inspanning wordt gemeten. We helpen u de statistieken van Google Analytics te interpreteren. Hiermee beslissen we of doorgaan zinvol is en welke aanpassingen noodzakelijk zijn om het resultaat te verbeteren.

Vereist

Beantwoorden intakevragen.

Werkzaamheden

 • Analyseren antwoorden op intakevragen
 • Uitwerken internetstrategie voor uw website
 • Strategie met u doornemen
 • Toelichting op aanbevolen online marketing diensten

Resultaat

Een online marketing strategie voor uw website.

Adviesgesprek aanvragen

Conversieoptimalisatie

U krijgt bezoekers over de vloer, maar niet iedereen rekent iets af bij de kassa? Onze web professionals nemen de vormgeving, techniek en content van uw website kritisch onder de loep en optimaliseren de pagina's van uw website waar nodig. Een reeks kleine aanpassingen die bij elkaar opgeteld de bezoekers van uw website sneller aanzetten tot conversie.

Optimaliseren vormgeving

Webdesign op basis van nacalculatie à € 85,- per uur.

Optimaliseren techniek

Webdevelopment op basis van nacalculatie à € 105,- per uur.

Optimaliseren webteksten

Contentoptimalisatie op basis van nacalculatie à € 85,- per uur.

Conversieoptimalisatie aanvragen

Hoe kunnen wij u helpen?

Liever bellen? 0487 - 59 50 59