Online adverteren

Bereik nieuwe mogelijke klanten met behulp van doeltreffende online advertenties, ondersteunende landingspagina's en de juiste opvolging.

Wat is uw doel?

 • Naamsbekendheid vergroten;
 • Meer leads genereren;
 • Meer webshop omzet;
 • Een actie of campagne promoten;
 • Uw websitebezoekers opnieuw targeten;
 • Personeel werven.

  Online adverteren is een krachtige tool om deze en meer online doelstellingen te behalen. Adecon helpt u niet alleen met het opstellen en verspreiden van een advertentie, maar met alles wat daarbij komt kijken.

boog-doel.jpg
advertentie-scherm.jpg

Doeltreffende advertenties

Facebook advertenties, Google Ads, LinkedIn, Google Shopping of display advertising? De online advertentiemogelijkheden zijn groot. Daarom onderzoeken wij eerst op welke kanalen uw doelgroep zich bevindt en op welk kanaal de slagingskans het grootst is. Op basis van het gekozen advertentiekanaal en het doel van de advertentie gaan onze vormgevers en online marketeers aan de slag. Design, tekst en kennis van de markt komen samen tot één of meerdere doeltreffende advertenties.

Succesvol online adverteren is meer dan een advertentie plaatsen.

De complete marketingfunnel

Wat gebeurt er als gebruikers op de advertentie klikken? En wat gebeurt er nadat een online formulier is ingevuld? Een succesvolle online advertentiecampagne bestaat uit meer dan alleen een advertentie. Adecon kijkt daarom verder dan dat, zodat uw advertentiecampagne ook echt succesvol wordt.

Nadat een gebruiker op de advertentie klikt moet deze namelijk op een net zo aantrekkelijke (landings)pagina terechtkomen. Heeft u die nog niet? Onze vormgevers kunnen dit voor u doen!

Is het doel van de advertentie conversie via aan formulier? Als u kiest voor Adecon Base worden de nieuwe contacten automatisch aan ons CRM systeem toegevoegd. Handig voor de opvolging!

Over opvolging gesproken, wat gebeurt er als u een nieuw contact via de website binnenkrijgt? Handmatig opvolgen is een oplossing, maar bij Adecon kunt u dit proces ook automatiseren.

Zo leidt Adecon uw websitebezoekers door de complete marketingfunnel en helpen wij u met succesvol online adverteren.

Funnel-def.jpg
Adecon

De prestaties van uw online advertenties

Het opstellen van de juiste content en processen is essentieel voor een succesvolle advertentiecampagne, maar het meten van de resultaten is minstens net zo belangrijk. Vooraf aan de advertentiecampagne bepalen we daarom samet met u de KPI's die u wilt meten. Ingevulde formulieren, websitebezoeken, aantal bestellingen: Ook hier zijn de mogelijkheden groot. Tussentijds houden we de prestaties van uw advertenties nauw in de gaten en sturen we bij waar nodig. Natuurlijk kunt u zelf ook de real-time resultaten inzien, via de door ons geconfigureerde dashboards waar alle belangrijke statistieken worden verzameld.

Eenmalig of doorlopend

Wilt u uw organisatie of actie eenmalig promoten of liever aan de constante groei van uw organisatie werken? Bij Adecon is beide mogelijk! Samen met u stellen we een eenmalige advertentiecampagne op of werken we samen aan een advertentieplanning voor de lange termijn. Zo helpen wij u succesvol online adverteren op een manier die bij u past.

Meer doen met internet? Kies Adecon

Onze diensten, oplossingen en service en garantie zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.

 • Één vast bedrag per maand;
 • Website en CRM in één systeem;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Ervaren adviseurs (business analysts);
 • Gratis support;
 • Opzeggen per maand mogelijk;
 • Aantrekkelijke tarieven (vanaf circa € 15,- / maand).

Hoe kunnen wij u helpen?