Online CRM tool

Met Adecon Manager beheert u urenregistratie, agenda’s, facturatie en meer in één online CRM systeem.

Efficiënter werken

 • Zoekt u een CRM systeem dat makkelijk te koppelen is aan uw website?
 • Zoekt u een tool waarmee u urenregistratie gemakkelijk bijhoudt?
 • Wilt u uw CRM systeem koppelen aan uw boekhoudpakket, zodat facturatie vlekkeloos verloopt?
 • Zoekt u een overzichtelijke projectmanagement tool?
 • Bent u klaar met alle losse programma’s en platforms en wilt u alles vanuit één omgeving kunnen beheren?

Voor deze en meer vraagstukken biedt de online CRM tool Adecon Manager een oplossing.

contacten_crm.jpg

Beheer contacten

Contacten zijn het uitgangspunt voor iedere succesvolle onderneming. Klanten, partners, leads en leveranciers: Wie uw contacten ook zijn, ze spelen allemaal een belangrijke rol. In de Adecon Manager slaat u al deze contacten op, koppelt deze aan dossiers en houdt u de juiste contactpersonen bij. Staan er nog taken open of is de factuur nog niet verzonden? Ook dat staat allemaal in de Adecon Manager. Vervolgens is contact binnen één druk op de knop gelegd.

Uw sales funnel in zicht

Bestaande of nieuwe klanten: Verkoop is belangrijk. In de Adecon Manager ziet u daarom overzichtelijk welke verkooptrajecten er momenteel lopen, wie binnen uw team de lead is, wat de slagingskans van de sale is en meer. Zo krijgt u grip op uw sales funnel en gaat geen verkoopkans aan u voorbij.

sales.jpg
CRM, HR en taakmanagement op één plek
taken-crm.jpg

Beheer projecten

Als de sale gemaakt is, moet u aan slag. Met ons takenmanagement systeem plant u gemakkelijk taken voor uzelf of het team in. Voeg deze toe aan de planning, houdt urenregistratie bij en koppel belangrijke e-mailwisselingen, documenten en meer aan de taak. Alle informatie over de taak staat nu op één centrale plek. En is de taak afgerond? Verstuur dan gelijk de factuur binnen hetzelfde systeem.

Website en CRM in één

Ons CRM systeem is onderdeel van Adecon Base; een totaalpakket dat online ondernemen mogelijk maakt. Binnen Adecon Base worden het Adecon CMS, de Manager en meer tools gecombineerd tot één samenhangend systeem. Ingevulde formulieren op uw website worden automatisch als contact aangemaakt in het CRM systeem, website-koppelingen met externe software en bedrijven beheert u vanuit het CRM en waar u wilt geven wij bepaalde contacten toegang tot een afgeschermd webgedeelte. U hoeft hiervoor niets te doen. Adecon regelt deze feilloze koppeling tussen de website en het CRM systeem graag voor u.


Welke CRM tools heeft u nodig?

Het Adecon CRM kan zo uitgebreid als u maar wilt. Adecon Base biedt ruim 100 modules waarmee de basis van uw website en/of CRM systeem wordt geconfigureerd. Met aanvullend maatwerk zorgen we ervoor dat onze oplossingen volledig worden afgestemd op uw organisatie.

 • Contacten

  Verzamel alle contactinformatie van uw relaties centraal en veilig online en gebruik contacteigenschappen voor inzicht in de samenstelling van uw klantenbestand en het genereren van rapportages.

 • Taken

  Taken brengen exact in kaart wat er binnen uw organisatie speelt. Plan taken voor uzelf of uw collega's in, houdt zicht op deadlines, markeer taken als voltooid en maak notities.

 • Urenregistratie

  Timetracken is een nieuwe manier van werken. U registreert uren terwijl u werkt in plaats van achteraf. U kunt timetracken vanuit een taak, agenda-afspraak of handmatig een timetrack starten. Achteraf kiest u zelf welke timetracks worden omgezet naar urenregistratie.

 • Agenda

  Gebruik één centrale agenda voor de hele organisatie, altijd en overal beschikbaar. Koppel uw afspraken aan een dossier en deel uw agenda met uw collega's of exporteer uw agenda automatisch naar de agenda op uw laptop, smartphone of tablet.

 • Accounts

  Beheer uw uitstaande servicecontracten, licenties en abonnementen. Accounts is zeer flexibel opgezet en ondersteunt wisselende tarievensets, aanvullende accounteigenschappen en afwijkende accountperiodes of betaaltermijnen. Adecon Manager houdt de aflopende accounts in de gaten en geeft u de mogelijkheid automatisch of handmatig te verlengen en direct te factureren.

 • Facturen

  Gebruik Adecon Manager voor het factureren van uw werkzaamheden per dossier. U kunt uw accounts en urenregistraties automatisch factureren of handmatig een factuur samenstellen. Compleet met herinneringen, afboekmogelijkheden, meerdere factuurreeksen en grootboekrekeningenbeheer. De facturen worden automatisch opgemaakt als PDF-document, eenvoudig af te drukken of te versturen per e-mail. Koppel eventueel uw financiële administratie aan externe systemen zoals Exact Online, Mollie of andere boekhoudsystemen en PSP's.

 • Bestanden en notities

  Koppel bestanden als bijlagen aan een dossier en houdt notities bij, zodat deze ook automatisch toegankelijk zijn voor uw collega's.

 • Personeel

  Bewaak contractperiodes, houd rekening met feest- en verlofdagen en meet de productiviteit van uw werknemers met de module Adecon Manager Personeel.

Meer doen met internet? Kies Adecon

Onze diensten, oplossingen en service en garantie zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.

 • Één vast bedrag per maand;
 • Website en CRM in één systeem;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Ervaren adviseurs (business analysts);
 • Gratis support;
 • Opzeggen per maand mogelijk;
 • Aantrekkelijke tarieven (vanaf circa € 15,- / maand).

Hoe kunnen wij u helpen?