Online ondernemen in 5 stappen

Iedere organisatie is online aanwezig. Maar succesvol online aanwezig zijn vraagt om meer dan alleen een website. Adecon helpt u met het realiseren van uw online ambities, wat deze ook zijn. Dit doen wij volgens ons online ondernemen stappenplan. Waar stapt u in?

1

Gevonden worden

Met behulp van online marketing komen de juiste bezoekers op uw website terecht. Maar bezoekers leveren alleen iets op als ze ook converteren. Daarom richten wij uw website zo in dat uw bezoekers ook echt actie ondernemen.

Conversie opvolgen

Moeten er offertes worden uitgebracht, wilt u een bericht sturen of een afspraak inplannen? Adecon ondersteunt u met de online implementatie hiervan, zodat u minder tijd kwijt bent aan de opvolging en u zich echt kunt richten op uw klanten.

2

3

Levering

Op tijd en binnen budget leveren is essentieel. Daar helpen wij u graag bij met online planning en urenregistratie. Maar ook de afwikkeling van de order, van levering tot aan facturatie, zijn bij ons in goede handen.

Onderhouden

Houd uw klanten bij u betrokken met online service & support. Verstuur mailings, probeer waar mogelijk upselling of bied uw klanten een eigen portal. Adecon bekijkt samen met u hoe we klanten aan u kunnen binden.

4

5

Verbinden

In de laatste stap brengen we alle stappen van online ondernemen samen. We analyseren data, leggen verbanden en realiseren samenwerking tussen verschillende processen en systemen.

Op welk punt staat u nu en waar zou u naartoe willen?

Het maakt niet waar u instapt, Adecon helpt u met het realiseren van uw online ambities. Dit doen wij door voortdurend te optimaliseren en met u mee te denken, om het beste in uw organisatie naar boven te halen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Liever bellen? 0487 - 59 50 59