In verband met de huidige Corona maatregelen zijn wij mogelijk telefonisch minder goed te bereiken. U kunt ons altijd bereiken door te mailen naar info@adecon.nl.

Service en garantie

Hulp nodig met uw website? Adecon werkt zonder ingewikkelde onderhoudscontracten of dure SLA's.

Service en garantie

Met uw Adecon Base-account profiteert u direct na oplevering van uw website of webapplicatie van onze service en garantie.

 • Advies

  Onze business analysts geven de eerste 8 uur gratis advies over online ondernemen en alles wat daarmee te maken heeft. Daarna no cure, no pay.

 • Kleine werkzaamheden

  Alle verzoeken die wij binnen 15 minuten kunnen verwerken worden niet door ons in rekening gebracht. Voor werkzaamheden langer dan 15 minuten informeren wij u vooraf over de kosten.

 • Support

  Hulp nodig? Wij leveren gratis support op het gebruik van onze systemen. Is uw behoefte aan hulp bovengemiddeld, dan kunnen wij u een extra (betaalde) training aanbieden. Voor problemen met uw ICT- infrastructuur brengen wij u graag in contact met één van onze ICT-partners.

 • Updates

  Ons platform wordt dagelijks geüpdatet. Nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd en bestaande techniek geoptimaliseerd. Gratis.

 • Garantie

  Ons platform wordt met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld en getest. Toch kan in sommige gevallen een softwarefout (bug) optreden. Omdat bugs niet thuishoren in ons systeem worden door ons veroorzaakte bugs gratis hersteld.

 • Responstijd

  Wij streven ernaar om uiterlijk de volgende werkdag op uw verzoek te reageren.

 • Limieten

  We hanteren fair use richtlijnen, zodat u ongeremd kunt groeien.

 • Flexibiliteit

  Op de valreep opzeggen is voor ons nog steeds op tijd. Voor diensten van derden gelden afwijkende opzegtermijnen.

Overige werkzaamheden

Als de verwerking van uw verzoek niet onder onze service of garantie valt zullen wij u vooraf informeren over de bijbehorende kosten.

Onze uurtarieven staan vermeld op onze tarievenpagina.

Vaste prijs

Bij vasteprijsafspraken is vooraf exact met u afgesproken wat het kost om uw verzoek te verwerken. Dit is enkel mogelijk als uw wensen tot in detail zijn gespecificeerd. Is onze specificatie niet duidelijk, of ontbreekt er functionaliteit die belangrijk voor u is? Geef dan geen akkoord en neem contact met ons op voor meer informatie of een aangepaste specificatie.

U betaalt altijd het vooraf overeengekomen bedrag. Ook als de werkzaamheden voor ons achteraf mee- of tegenvallen.

Nacalculatie

Bij nacalculatie worden de gewerkte uren achteraf in rekening gebracht. Toch proberen we u vooraf alvast een indicatie te geven van de omvang van de werkzaamheden.

U betaalt voor alle gewerkte uren het daarvoor geldende uurtarief. Ook als er na oplevering nog aanvullende werkzaamheden worden verricht.

Hulp nodig?

Liever bellen? 0487 - 59 50 59