Arjan Fokker heeft een nieuwe website!

geplaatst op in Updates
Arjan Fokker heeft een nieuwe website!

Arjan Fokker heeft al ruim dertig jaar ervaring in het hoveniersvak. Omdat hij zich onderscheidt is hij aangesloten bij Dutch Quality Gardens. Naast het ontwerpen van grote en kleine tuinen biedt Fokker Hoveniersbedrijf ook de mogelijkheid tot het aanleggen van tuinen.

Het hoofddoel van de website is om de bezoeker van de website te inspireren tot het laten ontwerpen (en eventueel laten aanleggen van de tuin). Dit doel wordt gemeten aan de hand van het aantal contactmomenten dat converteert tot de aanschaf van deze dienst(en).

Het tweede doel is het leiden van de bezoeker naar de tuinwinkel. Deze webshop bestaat uit een krachtige template (Adecon Shop) die precies doet waarvoor deze gemaakt is, namelijk het tonen en verkopen van deze producten.

De combinatie van de webshop en de website geeft de site meer diepte. De structuur is hierdoor goed en dit draagt bij aan de vindbaarheid in Google (Online Marketing). Daarnaast staan er diverse call-to-actions op de site die moeten bijdragen aan het behalen van het hoofddoel. De cases op de pagina's 'tuinnieuws' en 'tuininspiratie' zijn goed uitgelijnd dankzij onze template Adecon Items.

Op de hoogte blijven?