Claim of wijzig de status van een taak

geplaatst op in Updates

Voortaan kan een gebruiker de status van een taak wijzigen zonder deze direct te claimen. Zo kan bijvoorbeeld een projectmanager taken van 'wacht op reactie' naar 'voltooid' zetten zonder dat de taak op zijn of haar naam wordt gezet. Het overnemen of 'claimen' van taken is nog steeds mogelijk, hiervoor is een nieuwe losse button geïntroduceerd.

Op de hoogte blijven?