In verband met de huidige Corona maatregelen zijn wij mogelijk telefonisch minder goed te bereiken. U kunt ons altijd bereiken door te mailen naar info@adecon.nl.

Een voorbeeld van online ondernemen in tijden van Corona

geplaatst op in Updates

Een uitstekend voorbeeld van online presenteren én ondernemen in tijden van Corona is de webinar omgeving van Haagse Beek, waar Adecon afgelopen week aan mee heeft gewerkt. Iedere werkdag zendt Haagse Beek vier webinars van verschillende sprekers live uit voor de frontwerkers en thuiszitters.

Op de website kunnen alle komende webinars worden bekeken. Daarnaast worden de webinars aangekondigd in mailings en op social media, kunnen bezoekers via een integratie met Mollie doneren en met één klik op de knop opent de webinar vervolgens in Zoom.

In het verlengde van deze webinars geeft het bureau Haagse Beek trainingen voor leidinggevenden die te maken met mensen die nu ineens veel thuiswerken.

Menno Spaan, directeur van Haagse Beek zegt hierover:

“Zonder Adecon was dit niet gelukt. Bij Adecon schakelden ze razendsnel en gingen ze direct met ons idee aan de slag. In twee dagen stond er een hele webpagina inclusief alle achterliggende modules.”

Op de hoogte blijven?

Liever bellen? 0487 - 59 50 59