In verband met de huidige Corona maatregelen zijn wij mogelijk telefonisch minder goed te bereiken. U kunt ons altijd bereiken door te mailen naar info@adecon.nl.

Een website voor Willem Robbertsen

Om de diensten van Grand Prestige online te presenteren heeft Adecon een website voor Willem Robbertsen ontwikkeld.

geplaatst op in Updates
Een website voor Willem Robbertsen

Een website met persoonlijkheid

Grand Prestige is een coachingsbedrijf voor bedrijven en individuen binnen deze bedrijven. Met behulp van coachingstrajecten verbetert Willem Robbertsen diverse bedrijfsprocessen.

Om de diensten van Grand Prestige online te presenteren heeft Adecon een website voor Willem Robbertsen ontwikkeld. Op de website is informatie over de verschillende coachingstrajecten te vinden en - misschien wel het belangrijkste - over Willem zelf. Coaching werkt namelijk alleen als er een klik tussen de coach en de klant is. Daarom heeft Adecon ervoor gekozen om Willem centraal te stellen op deze website. Dit doen wij middels fotografie en teksten, die door Adecon zijn geschreven.

Zo krijgen bezoekers een goed beeld van de werkwijze van Grand Prestige en kunnen zij bij interesse direct contact opnemen met Willem via het contactformulier op de website.

Bezoek Grand-prestige.nl

Op de hoogte blijven?

Liever bellen? 0487 - 59 50 59