In verband met de huidige Corona maatregelen zijn wij mogelijk telefonisch minder goed te bereiken. U kunt ons altijd bereiken door te mailen naar info@adecon.nl.

Meegroeien met Adecon? Versterk ons team!

Heb jij een passie voor online ondernemen en specialisatie op dit gebied? Lees dan verder!

geplaatst op in Updates
Meegroeien met Adecon? Versterk ons team!

Concreet zoekt Adecon op dit moment naar:

Nieuwsgierig naar een van de bovenstaande functies? Bekijk onze vacatures.

Adecon als organisatie

Adecon is een groeiend internetbedrijf in Beneden-Leeuwen waar hard werken en gezelligheid samenkomt. We zijn een platte organisatie met korte lijnen en respect voor ieders bijdrage aan het bedrijf. Wil jij hier deel vanuit maken? Groei dan met ons mee en versterk ons team!

Werken bij Adecon

Met een team van 10 zijn we gespecialiseerd in online ondernemen. Dit is meer dan slechts websites bouwen, denk ook aan complexe koppelingen (development), intuïtieve user interfaces (UI + UX design), conversieoptimalisatie, adviestrajecten en meer. Alles om de online ambities van onze opdrachtgevers te realiseren. Online ondernemen doe je met een partner waar je op kan bouwen en waar je mee kan groeien.

"Iedere donderdagmiddag borrelen we om de behaalde doelen van de afgelopen week te vieren"

Merel Hofs, Office Manager

Herken jij jezelf?

Deze denkwijze vertaalt Adecon door werknemers aan te nemen die hierbij passen. De werknemers van Adecon hebben passie als drijfveer en zijn gespecialiseerd in hun vakgebied, zodat de klanten van Adecon hier optimaal gebruik van kunnen maken.

Op de hoogte blijven?

Liever bellen? 0487 - 59 50 59