In verband met de huidige Corona maatregelen zijn wij mogelijk telefonisch minder goed te bereiken. U kunt ons altijd bereiken door te mailen naar info@adecon.nl.

Ticket reserveersysteem voor De Tuinen van Appeltern

Voor De Tuinen van Appeltern ontwikkelde Adecon een ticket reserveersysteem met take-away en vertaalden wij deze oplossing binnen een dag naar de Duitstalige websectie.

geplaatst op in Updates
Ticket reserveersysteem voor De Tuinen van Appeltern

Door de huidige corona-maatregelen is het voor steeds meer bedrijven noodzakelijk om klanten te laten reserveren voor een bezoek aan hun locatie. Dit geldt ook voor De Tuinen van Appeltern, waar Adecon een online ticket reserveersysteem voor ontwikkelde.

Dit reserveersysteem vervangt het normale ticketsysteem tijdelijk, zodat De Tuinen van Appeltern de veiligheid voor hun bezoekers in het park kan garanderen in de huidige tijd.

Via dit ticket reserveersysteem kunnen bezoekers aangeven wanneer en moet hoeveel personen zij De Tuinen van Appeltern willen bezoeken. Wanneer het maximale aantal bezoekers voor een dag is bereikt, sluit het reserveersysteem automatisch voor deze dag.

Take-away module
Tijdens het reserveren van tickets kunnen parkbezoekers nu ook een take-away meebestellen. Onze vormgevers ontwikkeleden een geavanceerde module, die het mogelijk maakt om take-away bestellen te koppelen aan gereserveerde tickets.

Meertaligheid van het ticket reserveersysteem
Nu de maatregelen omtrent Corona versoepelen, wordt het ook voor Duitse bezoekers aantrekkelijk om De Tuinen van Appeltern te bezoeken. Om het ticket reserveersysteem vor bezoekers zo gebruiksvriendelijk te maken, vertaalde het team van Adecon de module binnen één dag naar de Duitstalige websectie. De teksten werden vertaald en de techniek werd met behulp van onze meertaligheid opties gekoppeld aan de Duitse websectie.

Tot slot tuigden we voor De Tuinen van Appeltern een marketingcampagne op, om Duitstalige parkbezoekers te bereiken.

Bekijk het resultaat
Zo hielpen wij De Tuinen van Appeltern online ondernemen in deze uitdagende periode.
Bekijk het ticket reserveersysteem

Op de hoogte blijven?

Liever bellen? 0487 - 59 50 59