In verband met de huidige Corona maatregelen zijn wij mogelijk telefonisch minder goed te bereiken. U kunt ons altijd bereiken door te mailen naar info@adecon.nl.

Werken bij Adecon

Wij zijn op zoek naar professionals met verstand van internet. Wil jij op hoog niveau bijdragen aan de ontwikkeling van succesvolle websites en webapplicaties? Solliciteer dan direct op de vacature die je aanspreekt!

Locatie

Adecon is een groeiend internetbedrijf in Beneden-Leeuwen, goed te bereiken via de A15, A50 en A73. Vanuit ons kantoorpand in Beneden-Leeuwen bedienen we van (ongeveer) 09.00 tot 17.30 klanten uit de directe omgeving en ver daarbuiten.

Adres
Veesteeg 6a
6658 KP Beneden-Leeuwen
E-mail
info@adecon.nl
Telefoon

Cultuur

We zijn een platte organisatie met korte communicatielijnen en respect voor ieders bijdrage aan het bedrijf. Je krijgt de verantwoordelijkheid die je neemt en we vertrouwen erop dat je kunt omgaan met de ruimte en vrijheid die we geven. Er heerst een transparante cultuur waarbinnen je met jouw pro-actieve input direct invloed kunt uitoefenen op de missie en strategie van Adecon.

Adecon Cultuur

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn ondernemers uit het groot-, midden- en kleinbedrijf, instellingen, verenigingen en ZZP-ers. Dit zorgt voor een grote diversiteit aan werkzaamheden en uitdagingen op ieder niveau. Denk aan complexe koppelingen (Development), intuïtieve user interfaces (UI + UX design), conversieoptimalisatie, adviestrajecten en meer. Alles om de online ambities van onze opdrachtgevers te realiseren.

Adecon Cultuur

Kennis

Met onze jarenlange ervaring beschikt ons team over veel kennis die we graag met elkaar delen. Via informele sessies praten we elkaar regelmatig bij over de nieuwste ontwikkelingen en technieken in ieders vakgebied. Leuk om te weten hoe ons hosting cluster is ingericht, hoe onze template parser werkt of hoe onze requirements engineers te werk gaan in het acquisitietraject. En is de gewenste kennis niet in-house beschikbaar? Dan sturen we onze mensen graag op pad om deze kennis alsnog te vergaren.

Maatwerk

Met z’n allen werken we continu aan de verbetering van ons platform Adecon Base. Voor de meeste cases is de basis vaak al op dit platform beschikbaar. Het accent van iedere functie binnen Adecon ligt dan ook op maatwerk; Bedenken en maken wat nodig is om de pittige cases die aan ons worden voorgelegd tot een succes te maken.

  • Slack
  • php
  • Sketch
  • Adobe
  • Apple
  • GitHub
  • PhpStorm
  • jQuery
  • AWS

Team

Je komt te werken in een team met juniors en seniors. Stuk voor stuk slimme professionals van de juiste generatie met passie voor hun vak. We leggen de lat hoog voor onszelf en voor elkaar en juist als de meningen verschillen ontstaan de meest interessante discussies met het beste eindresultaat.

Sebastiaan Meijers
Online strategie
Sebastiaan Meijers
Mathijs Lemmers
UI + UX Design
Mathijs Lemmers
Luuk de Kryger
UI + UX Design
Luuk de Kryger
Maarten Geraedts
Development
Maarten Geraedts
Merel Hofs
Support
Merel Hofs
Wesley de Ruiter
Accountmanagement
Wesley de Ruiter

Vacatures

Wij zijn op zoek naar professionals met verstand van internet. Wil jij op hoog niveau bijdragen aan de ontwikkeling van succesvolle websites en webapplicaties? Stuur ons je CV en we leggen graag een case aan je voor waarmee je kunt aantonen over de competenties te beschikken die wij zoeken.

Solliciteren?

(o.b.v. 40 uur/fulltime)
(bijv. secundaire arbeidsvoorwaarden)

Liever bellen? 0487 - 59 50 59